Een fiets huren op Texel tijdens je vakantie

fiets huren op texel

Fiets huren op Texel

Zin om binnenkort eens lekker uit te waaien aan het strand? Dan is een bezoek aan Texel een ideale keuze! Texel is Nederlands grootste Waddeneiland en is goed bereikbaar. Vanuit Den Helder vertrekt ieder uur een boot naar Texel, op drukke dagen zelfs ieder half uur. In minder dan 30 minuten sta je aan de overkant en waan je je in een heel andere wereld!

Auto’s zijn welkom op het eiland, maar Texel verken je het beste op de fiets. De leukste bezienswaardigheden zijn namelijk minder goed per auto bereikbaar. En waarom zou je ook in de auto stappen? Texel is namelijk het fietseiland bij uitstek! Texel heeft maar liefst 140 kilometer aan fietspaden en kent hiermee een rijk fietsknooppuntennetwerk. Het Landelijk Fietsplatform waardeerde dit netwerk dan ook vier sterren.

Zelf fietsen meenemen of toch huren?

Ga je fietsen op Texel dan heb je keuze uit het meebrengen van je eigen vertrouwde fiets, of je kiest voor een fiets huren op Texel.  De meeste vakantiegangers op Texel kiezen voor de laatste optie. Een fiets huren op Texel staat garant voor gemak.  De huurfietsen op Texel zijn goed onderhouden en fietsen daardoor erg licht. Wil de drukte bij de verhuur voorkomen? Tegenwoordig reserveer je een fiets eenvoudig online. Een fiets huren op Texel is hiermee nog nooit zo gemakkelijk geweest: je fiets staat gegarandeerd voor je klaar. Krijg je onverhoopt pech onderweg? Over de service hoef je je geen zorgen te maken. Een fiets huren op Texel staat garant voor service. Krijg je een lekke band of gaat de fiets kapot? Eén telefoontje naar de verhuurder is voldoende om je fiets gratis om te ruilen voor een nieuwe fiets.

Wind in de rug bij tegenwind? Huur een elektrische fiets!

Eilanden en wind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het waait altijd op Texel. Ideaal als je wind in de rug hebt, maar je moet ook een keer weer terug. Wil je altijd een duwtje in de rug? Een elektrische fiets huren is dan een goede optie. Een elektrische fiets biedt trapondersteuning tijdens het fietsen. Een volle accu stelt je in staat om het hele eiland rond te fietsen. Bij een fiets huren op Texel voor meerdere dagen ontvang je een gratis oplader. Hiermee laad je ’s avonds de accu weer op, zodat je de volgende dag weer vol energie op pad kunt.

Ook leuk

Geef een reactie