Op vakantie gaan is heerlijk, weer thuiskomen ook!

Inloopdouche

Oooh de vakantie! Weet je nog? Iedere dag een cocktail op het strand. Heerlijk liggen bakken op je strandbedje. Of geweldig verwend worden in je vijf sterren all-inclusive hotel. Je kunt natuurlijk ook voor een actieve vakantie kiezen. Maar hoe je het ook wendt of keert, je zult op een gegeven moment toch weer naar huis moeten. En dat is dan ook wel weer goed. Lekker in je eigen badkamer badderen, onder je eigen inloopdouche in je eigen douchebak staan. Je geen zorgen hoeven maken over of het water wel lang genoeg warm blijft om je haren te kunnen uitspoelen. Zeker wanneer je in je vakantie veel in hostels hebt verbleven, weet je precies wat ik nu bedoel. Ook weer kunnen douchen zonder op slippers in het sop te staan lijkt dan weer een ongekende luxe.
Inloopdouche

Andere dingen die je gemist hebt van thuis

Geef het maar toe, op vakantie heb je heus wel eens aan thuis gedacht. Of het nu gaat om het wekelijkse kopje koffie met je beste vriendin of het bijkletsen langs de lijn bij de plaatselijke voetbalvereniging. Je hebt heus dingen en mensen gemist terwijl je weg was. Wat denk je van je huisdieren? Zij springen natuurlijk een gat in de lucht nu jij weer thuis bent. De buurvrouw kan nog zo goed voor ze gezorgd hebben, ze hebben het liefst jou!

Het uitpakken van je koffer

Op het hele internet vind je verhalen over het inpakken van je koffer. Allemaal tips met dingen die je vooral niet mag vergeten. Het uitpakken van de koffer is echter ook niet onbelangrijk. Ik pak mijn koffer altijd direct uit. Wasmand ernaast en alles wordt gewassen. Of ik het nu gedragen heb of niet. De was zit nog eerder in de machine dan dat ik zelf onder de douche gesprongen ben. Want een lege koffer doet een beetje triest aan, maar ruimt wel weer lekker op.

Snel plannen maken voor de volgende vakantie

Terwijl je weer voor het eerst onder je eigen douche staat, kun je al beginnen met dagdromen over je volgende vakantie. Waar wil je volgend jaar naartoe? En met wie? Je krijgt er, ook na een lange reis, weer helemaal hernieuwde energie van. Misschien toch alvast maar even een lijstje met de verschillende opties maken. Je kunt zelfs je reisbureau alvast een mailtje sturen. Natuurlijk om ze te bedanken voor deze reis, maar ook om ze alvast op scherp te zetten voor volgend jaar.

Ook leuk

Geef een reactie