Seiko astron gps solar: handig voor onderweg

Seiko Astron gps solar

Seiko is al voor vele jaren een van de bekendere horlogemerken in ons land. Dit is voor iedereen wel bekend, het is namelijk een merk wat bekend staat om de uitstekende horloges voor een relatief lage prijs. Nu heb je goedkope modellen van dit merk, maar je hebt ook enkele high end modellen. Zo ook de Seiko Astron gps solar, op dit moment is het naast de Zwitserse horloges misschien wel de beste die je maar kunt halen. Of je nu op vakantie bent, of gewoon onderweg bent: even de tijd checken komt altijd van pas. Wat zorgt er voor dat de Seiko Astron gps solar nu zo goed is? Daar gaan we verder op in.

De Seiko Astron gps solar – deel van de collectie

De Seiko Astron gps solar is echt een uniek horloge,  het is namelijk een horloge waar je ontzettend veel functies op kunt vinden. Eigenlijk moeten we eerst een onderscheid maken, de Seiko Astron gps solar is namelijk een van de modellen die onder de Astron collectie valt. Er zijn nog meer soorten in de Astron, echter is de gps solar wel het beste. Dit is dan ook de reden dat wij gaan kijken naar dé Seiko Astron gps solar.

De batterij

We zien bij de Seiko Astron gps solar dat je geen kwarts meer zult vinden. De naam zegt het al, je kan dit horloge opladen met zonnen energie. Het voordeel hiervan is dat de batterij niet meer leeg zal raken, je hoeft dan ook niet ieder jaar een nieuwe batterij te laten plaatsen. Op de Seiko Astron gps solar zal je veel functies kunnen gebruiken, zo vind je er diverse functies voor mensen die graag duiken Voor de mensen die veel tijd onderwater doorbrengen, voortaan zal je altijd kunnen zien hoe lang je nu precies onder water bent geweest.

De tijd loopt geheel goed

Een horloge zal normaal gesproken een lichte afwijking hebben. Normaal gesproken maakt dit niet uit, je hoeft hem dan elke keer een klein slagje te verdraaien. Optimaal is het alleen niet, vandaar dat de Seiko Astron gps solar zo te werk gaat dat dit niet meer nodig is. Door middel van een nieuwe techniek zal de tijd altijd correct getoond worden. Er is maar een afwijking van 3 seconden. Deze afwijking zal zelf goed gezet worden om de zoveel weken. Zelf zal je helemaal niets meer hoeven door voor de tijd, voortaan zal jouw Seiko Astron gps solar het werk voor je uit handen nemen. Seiko is de eerste die deze nieuwe techniek goed heeft toegepast, vandaar dat dit dan ook echt gezien kan worden als een bijzonder uurwerk van Seiko.

Ook leuk

Geef een reactie