Ik wil nog enkel laarsjes voor op vakantie!

enkellaarjes

Je ziet het al, de enkellaarsjes worden weer in het zonnetje gezet. En dat mag ook wel! De schoenen passen echt overal bij en kunnen variëren van stoer tot vrouwelijk; of zelfs beide in één schoen tot uiting komen. Wil je weten hoe je de super leuke enkellaarsjes het beste draagt of hoe je ze het beste combineert? Lees hier een aantal tips en tricks om je enkellaarsjes het best tot hun recht te laten komen!

Enkellaarsjes onder een zomerse jurk of rok

De enkellaarsjes staan zó onwijs leuk onder een zomerse jurk of rok dat dit deze zomer ook een enorme trend is geworden. Denk eens aan een vrolijke rode bloemenjurk, een subtiele ketting, een groot elastiek in het haar en een lieflijke clutch. Hier passen zwarte enkellaarsjes toch perfect bij? Het hangt af van het model enkellaarsjes wat de schoenen kunnen doen voor de outfit. Heb je enkellaarsjes met stoere gespen en uitgesproken details? Dan maken ze de zomerse schattige outfit binnen no time stoer! Heb je juist enkellaarsjes met een hak en een subtiele rits aan de zijkant dan zijn het vaak die enkellaarsjes die de outfit vrouwelijk maken. Je zit in ieder geval nooit fout!

Enkellaarsjes onder een stoere jeans en blouse

Enkellaarsjes staan niet alleen goed onder een jurkje of rokje. Ook de oversized jeans doen het goed in combinatie met deze laarsjes. De enkellaarsjes zorgen ervoor dat de outfit vrouwelijk blijft, ondanks de grotere en losjes vallende spijkerbroek. Zo krijg je een hele gave outfit die stoer combineert met elegant en stijlvol. Kies hier een leuke blouse bij en de outfit is helemaal af! Niets meer aan doen…

Laarsjes onder een hotpants?

Dit is een grijs gebied. In principe kunnen enkellaarsjes overal onder, maar het effect van de enkellaarsjes onder een hotpants kan nog wel eens uiteenlopen. Ook dit hangt weer af van het model laarsjes dat je kiest. Heb je bijvoorbeeld een stoere, ruim zittende hotpants en draag je die met een lange wijde blouse? Dan zouden zwarte enkellaarsjes prima kunnen als het laarsjes zijn zonder hak maar juist mét stoere details. Enkellaarsjes met hak kunnen als gevolg hebben dat de outfit een onbedoelde cowboy uitstraling krijgt wat toch niet helemaal zo stijlvol uitkomt als het zou moeten. Hoewel dit slechts tips zijn, is ieders smaak natuurlijk anders en kan deze combinatie natuurlijk ook wel heel leuk uitvallen: probeer uit en kies voor je eigen smaak!

Ook leuk

Geef een reactie